Rendszerfelügyelet

Partnereink számára biztosítjuk informatikai rendszereik felügyeletét, üzemeltetését. A szolgáltatás üzemeltetési, rendszergazdai, és adminisztrációs feladatokat lát el. A rendszerek méretétől illetve az egyedi igényektől függően biztosítunk távfelügyeletet, vagy helyszíni rendszerfelügyeletet.

A szolgáltatás már működő informatikai rendszerek felügyeletét foglalja magában. A komplett informatikai rendszer zavartalan működését biztosítja.

Az informatikai rendszerek felügyelete elengedhetetlen, ugyanakkor számos előnyt biztosít. Lehetőséget ad bárminemű probléma időbeni feltárására, korrigálására. A folyamatos rendszerfelügyelet költségcsökkentő hatású, mivel az időről-időre szükségszerű rendszerkarbantartás és az eseti hibaelhárítás kiadásait jelentősen csökkenti. A rendszerfelügyelet segítségével megelőzheti előre látható kritikus esemény bekövetkeztét, biztosítva ezzel az informatikai háttér 100%-os rendelkezésre állását.

A felügyelet rendszeres távoli ellenőrzést jelent, de igény esetén akár helyszíni, felügyeletet is biztosítunk. A Távoli rendszerfelügyelet egy rendkívül kényelmes, biztonságos, és költséghatékony megoldás. Az informatikai rendszerfelügyelet távoli elérését biztosító technológiák segítségével (pl. VPN) történik, ezáltal szakemberünk helyszíni jelenléte szükségtelenné válik.

 

   
© ALLROUNDER