Termékek

Honlapunkon bemutatásra került termékek csak ízelítő kínálatunkból. Inkább csak referenciaként szolgálnak. Fő tevékenységünk egyedi, testre szabott szoftverek fejlesztése. Ezért ha Önnek egyedi elképzelései, vagy egyedi problémái vannak, kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!

Természetesen a kész programok is kedvező áron megvásárolhatók.

Cafeteria

A béren kívüli juttatások rendszerének (Cafetéria rendszer) célja lehetővé tenni a munkavállalók számára, hogy meghatározott keretösszegen belül, meghatározott szolgáltatások kínálatából egyéni igényeiknek megfelelően válasszák ki a béren kívüli juttatásokat.

Bővebben: Cafeteria

TMK - Karbantartás ütemező

Amennyiben az Ön cégénél üzemeltetett gépeket rendszeresen karban kell tartani, és erről megfelelő dokumentációt kell vezetni, akkor tudunk Önnek segíteni!

Bővebben: TMK - Karbantartás ütemező

 

AgroNut - szakértői rendszer

 

A program fő feladata tápanyag utánpótlási szaktanácsadás támogatása. Az ehhez szükséges adatok összegyűjtését, rendszerezését, nyilvántartását segíti a program.

 

Bővebben: AgroNut - szakértői rendszer

Dolgozói kölcsönök

A hosszú távú versenyképesség biztosítása céljából fontos feladat a képzett munkaerő megtartása. Ennek egyik lehetséges módja a dolgozói kölcsönök biztosítása. Az ezzel kapcsolatos többlet feladatok gyors, pontos, részben automatizált megoldására született ez a program.

Bővebben: Dolgozói kölcsönök

 

Mundo térinformatikai rendszer

 

Önkormányzati feladatok ellátására készült térinformatikai rendszerünk.

 

Bővebben: Mundo térinformatikai rendszer

 
   
© ALLROUNDER